sonja@ekovzglavnik.si        040 333 939

Pirin vzglavnik z sivko

Pira je naravno polnilo in nudi kakovosten počitek. Prednosti vzglavnikov iz pire so številne. Zaradi vsebnosti kremenčeve kisline pira deluje: zato vzpostavijo prijetno temperaturo skozi celo noč.

Zaradi sipkosti materiala nudijo prijeten masažni učinek, se prilagodijo obliki glave in vratu, ter lajšajo bolečine v sklepih. Pomagajo pri pospešitvi krvnega obtoka in sproščanju napetosti.

Luščine pire niso primerne za astmatike in alergike (seno).

VZGLAVNIK, ki spominja na stare čase, kjer si je bilo potrebno v naravi poiskati surovine in si iz njih narediti  vzglavnik. So izdelani iz naravnih, človeku prijaznih materialov (surov bombaž, lan), ki so zračni in izjemno prijetni na dotik.
Polnjeni so z EKO pirinimi oluščki (semenske lupine), ki so biološki produkt. Zaradi izredne prožnosti oluščkov obdrži vzglavnik anatomsko obliko, hkrati pa oluščki neboleče in nežno masirajo vratni del hrbtnih mišic in ramenski obroč.

Z redno uporabo pirinih vzglavnikov se poveča kvaliteta spanja.

Glavne značilnosti pirinega vzglavnika, so:
Vzglavnik s polnilom pire izboljšuje prekrvavitev in pomaga proti migreni, glavobolu in nespečnosti. Sivka deluje pomirjevalno in izboljšuje kakovost spanja. Zaradi njenega pomirjujočega delovanja, pomaga pri nemirnem spancu.

Pirina posebnost je v tem, da jo zaradi njene odpornosti ne napadajo pršice. Pira uspeva na kislih tleh, zato vsebuje taka pira kot tudi luščine kristale kremenčeve kisline. Zato pirine luščine učinkujejo na telo podobno kot zdravilna glina in ostali silikati. Ker je pira sončno žito, se zdravilna moč pirine blazine ohranja s pomočjo sonca. Pirine luščine ne peremo.

Pirine luščine zračimo od 2 do 3 krat na leto na soncu. Pirin vzglavnik je odličen izolator proti škodljivemu sevanju: voda, elektromagnetni tokovi.
 
povster sonja S
povštr s piro, odprt
povšter za abrahamko
Klesanje
Sonja Klemenčič s.p.
Slomškova ulica 7
8250 Brežice

Kako do lastnega unikatnega eko vzglavnika?

Ajdov vglavnik   Pirin vzglavnik   Blazine za muce   Blazine za pse   Kontakt

Skrivnosti eko vzglavnikov
 
040 333 939
sonja@ekovzglavnik.si