sonja@ekovzglavnik.si        040 333 939

Blazina za dojenje dvojčkov

Blazina za dojenje dvojčkov z oporo za mamin hrbet.  Kvalitetna blazina za dojenje dvojčkov omogoča hkratno dojenje obeh otrok in mamici omogoča več prostega časa med dojenji.
Blazina je polnjena z luščinami pire – 100% slovenske luščine. PIRA je vedno bolj cenjeno žito in v našem vsakdanjem življenju in izdelki iz pire niso več redkost, temveč postajajo del našega vsakdana.
Mamica ju v začetku doji najmanj 16x, zato je opora mamine hrbtenice  med samim dojenjem ključnega pomena;  blazina nudi maksimalno oporo, luščine hrbtenico nežno masirajo, omogočajo  zdrav pretok energije v hrbtnih vretencih in živcih. Z energijo oskrbi jo tudi bronhije in pljuča ter prebavni trakt. Nežen vonj in pesem luščin povečata psihično voljo. Redna uporaba blazine prečisti zastajajočo blokirano energijo , uporabnik se počuti bolj umirjeno, ima več energije, je bolj ustvarjalen.  Uporabnik se lažje sooča s stiskami, problemi, tesnobami, ker naravno polnilo transformira vse negativne stresne vibracije.  
Luščine pire se anatomsko prilegajo in s svojo mikromasažo umirjajo tudi kolike pri dojenčkih, saj po dojenju nudijo otrokoma počitek, kasneje pa udobno sedita v blazini.
Luščine uravnavajo temperaturo - pozimi grejejo in poleti hladijo, hkrati pa odlično prevajajo vlago, zato se dojenčki ne bojo več znojili. Naravna vsebnost kristalov kremenčeve kisline, ki delujejo na telo kot zdravilna glina in ostali silikati; zelo ugodno vplivajo na kožo, dermatologi priporočajo pri aknasti koži. Zaradi naravne  vsebnosti kristalov kremenčeve kisline jih ne napadajo pršice.

Velikost cca 110 x 70, teža cca 6,5 kg.


 
Z pillow - dvojčka počivata
blazina za dvojčke, MS, 1
mami doji  -  Z pillow
lara rok
Klesanje
Sonja Klemenčič s.p.
Slomškova ulica 7
8250 Brežice

Kako do lastnega unikatnega eko vzglavnika?

Ajdov vglavnik   Pirin vzglavnik   Blazine za muce   Blazine za pse   Kontakt

Skrivnosti eko vzglavnikov
 
040 333 939
sonja@ekovzglavnik.si