sonja@ekovzglavnik.si        040 333 939

Blazine za pse


Za udobje vaših hišnih ljubljenčkov izdelujemo blazine, oziroma ležišča za pse, polnjene s polnilom luščin  pire. Lastnost tega polnila je, da se prilagodi obliki telesa, kar omogoča, da si pes »postelje« oziroma prilagodi ležišče sam, tako kot v naravi.
Ob pritisku (ko se žival uleže) se polnilo razporedi, kar daje občutek »gnezda«. Ravno zaradi te lastnosti, je ležišče še posebej primerno za starejše živali, z bolečimi sklepi in pse z oležaninami (decubitus), predvsem komolčnega sklepa.

Prednosti naravnega ležišča so še: anatomsko se prilega telesu. Deluje mikromasažno in izboljšuje prekrvavitev, vzdržuje temperaturo – pozimi greje, poleti hladi, zato nudi razkošno udobje tako malim, kot tudi večjim in starejšim psom.
Ker je toplota regulirana, blazina zagotavlja vašemu psu zdrav spanec, mišice so sproščene, sklepi so razbremenjeni in trda, mrzla tla so tako stvar preteklosti.

Pira uspeva na kislih tleh, zato vsebuje taka pira kot tudi luščine kristale kremenčeve kisline. Zato pirine luščine učinkujejo na telo podobno kot zdravilna glina in ostali silikati. Ker je pira sončno žito, se zdravilna moč pirine blazine ohranja s pomočjo sonca. Pirine luščine ne peremo.

Pirine luščine zračimo od 2 do 3 krat na leto na soncu. Ne napadajo jo pršice. Je odličen izolator proti škodljivemu sevanju: voda, elektromagnetni tokovi.
 
Psi so zakon - skrbi zame, ko ostarim................tudi ti boš nekoč star!
 
ari, how blazina
teni, how
TENI blazina
Klesanje
Sonja Klemenčič s.p.
Slomškova ulica 7
8250 Brežice

Kako do lastnega unikatnega eko vzglavnika?

Ajdov vglavnik   Pirin vzglavnik   Blazine za muce   Blazine za pse   Kontakt

Skrivnosti eko vzglavnikov
 
040 333 939
sonja@ekovzglavnik.si