sonja@ekovzglavnik.si        040 333 939

JOGA sedežnik

JOGA sedežnik
Pira je naravno polnilo in nudi kakovosten počitek. Prednosti EKO pire so številne. Zaradi vsebnosti kremenčeve kisline deluje zdravilno na kožo. Poleg tega zelo dobro uravnava temperaturo. Preprečuje zastoj temperature, zato pirine luščine vzpostavijo prijetno temperaturo. Zaradi sipkosti materiala nudijo prijeten masažni učinek, se prilagodijo obliki telesa, ter lajšajo bolečine v sklepih. Pomagajo pri pospešitvi krvnega obtoka in sproščanju napetosti.
JOGA sedežnik spomnja na stare čase, ko si je bilo potrebno v naravi poiskati surovine in si iz njih narediti sedežnik. V stare čase nas ponese tudi vonj in pesem pirinih luščin.
Izdelani so iz naravnih, človeku prijaznih materijalov, ki so zračni in izjemno prijetni na dotik. Pirini oluščki (semenska lupina) so biološki produkt. Zaradi izredne prožnosti oluščkov obdrži sedežnik anatomsko obliko, hkrati pa oluščki neboleče in nežno masirajo naše telo in sklepe. Z redno uporabo pirinih sedežnikov se poveča kvaliteta življenja, kar ugodno vpliva na naše zdravje. Je odličen izolator proti negativnemu sevanju: voda, elektromagnetni tokovi.
Pirine luščine zračimo 2 do 3 krat letno na soncu.
 
sedežnik rdeč 1
sedež joga , čipka
joga sedež, bež
Klesanje
Sonja Klemenčič s.p.
Slomškova ulica 7
8250 Brežice

Kako do lastnega unikatnega eko vzglavnika?

Ajdov vglavnik   Pirin vzglavnik   Blazine za muce   Blazine za pse   Kontakt

Skrivnosti eko vzglavnikov
 
040 333 939
sonja@ekovzglavnik.si