sonja@ekovzglavnik.si        040 333 939

Skrivnosti eko vzglavnikov

."zlata žila" oz hemeroidi, migrena, preležanine

Ajdov vzglavnik, naravni vzglavnik je reÅ¡itev za mnoge težave.........."zlata žila" oz hemeroidi, migrena, glavoboli, preležanine, nočno potenje, alergija na pršice

Vzglavnik z naravnim polnilom ajdovih luščin

Izdelan iz naravnih, človeku prijaznih materialov, ki so zračni in izjemno prijetni na dotik, iz 100% bombaža in 100% luščine ajde. Polnjen je z oluščki ajdine semenske lupine, zato so vzglavniki primerni tudi za ljudi z občutljivimi dihali. Nudi dolg in prijeten spanec, lajša stres, blaži migrenske težave in glavobole, onemogoča razvoj pršic.
Priporočljiv za ljudi, ki imajo težave s trdimi, previsokimi ali prenizkimi vzglavniki, saj se skozi zadrgo ob strani uravnava količina luščin in s tem višina in trdota vzglavnika. Ljudem, ki se med spanjem potijo, preprečuje oz močno zmanjša  potenje, kajti ajdove luščine zaradi svoje zračnosti in odlične toplotne prevodnosti uravnavajo temperaturo.
Bolnikom, ki so priklenjeni na bolniško posteljo ali invalidski voziček,  preprečujejo težave z preležaninami zaradi dolgotrajnega ležanja. Ugodno vplivajo na težave s hemeroidi oz zlato žilo", z mikromasažo pa blaži krče in bolečine.
 
povšter, srči in T
Robert, tiger
Klesanje
Sonja Klemenčič s.p.
Slomškova ulica 7
8250 Brežice

Kako do lastnega unikatnega eko vzglavnika?

Ajdov vglavnik   Pirin vzglavnik   Blazine za muce   Blazine za pse   Kontakt

Skrivnosti eko vzglavnikov
 
040 333 939
sonja@ekovzglavnik.si