sonja@ekovzglavnik.si        040 333 939

Skrivnosti eko vzglavnikov

Vzglavniki polnjeni z EKO luščinami pire

Naravni vzglavniki, izboljšajo vaše zdravje, odpravljajo bolečine v hrbtenici, za kvaliteten spanec, zbudili se boste spočiti

Pira je naravno polnilo in nudi kakovosten počitek. Prednosti vzglavnikov iz pire so številne. Zaradi vsebnosti kremenčeve kisline pira deluje zdravilno na kožo in lasišče. Poleg tega zelo dobro uravnava vlago. Preprečuje zastoj temperature, zato vzpostavijo prijetno temperaturo skozi celo noč.
Zaradi sipkosti materiala nudijo prijeten masažni učinek, se prilagodijo obliki glave in vratu, ter lajšajo bolečine v sklepih. Pomagajo pri pospešitvi krvnega obtoka in sproščanju napetosti. Luščine pire niso primerne za alergike na seno.
VZGLAVNIK, ki spominja na stare čase, kjer si je bilo potrebno v naravi poiskati surovine in si iz njih narediti  vzglavnik. So izdelani iz naravnih, človeku prijaznih materialov, ki so zračni in izjemno prijetni na dotik. Polnjeni so s pirinimi oluščki (semenske lupine), ki so biološki produkt. Zaradi izredne prožnosti oluščkov obdrži vzglavnik anatomsko obliko, hkrati pa oluščki neboleče in nežno masirajo vratni del hrbtnih mišic in ramenski obroč. Z redno uporabo pirinih vzglavnikov se poveča kvaliteta spanja.
Je odličen izolator proti škodljivemu sevanju: voda, elektromagnetni tokovi. 
povšter, srči in T
Robert, tiger
Klesanje
Sonja Klemenčič s.p.
Slomškova ulica 7
8250 Brežice

Kako do lastnega unikatnega eko vzglavnika?

Ajdov vglavnik   Pirin vzglavnik   Blazine za muce   Blazine za pse   Kontakt

Skrivnosti eko vzglavnikov
 
040 333 939
sonja@ekovzglavnik.si