sonja@ekovzglavnik.si        040 333 939

Skrivnosti eko vzglavnikov

Poškodbe in bolečine zaradi uporabe miške, v komolcu, nadlahti, zapestju, ter otrplost in ščemenje v prstih

Kako se obvarovati pred poškodbami in bolečinami zaradi uporabe miške, v komolcu, nadlahti, zapestju, ter otrplostjo in ščemenjem v prstih?

Rešitev  bolečin v roki zaradi miške

Blazinica polnjena z BIO luščinami ajde nežno masira naše zapestje in nadlaket tako, da ne pride bolečin v podlahti, zapestju in prstih, v primeru nadležne bolečine pa le to z nežno mikromasažo učinkovito odpravi. Luščine imajo poleg mikromasaže še naslednje lastnosti – uravnavajo temperaturo; poleti hladijo, pozimi grejejo in kar je tudi zelo pomembno, nevtralizirajo negativna sevanja.

Nadležna bolečina v podlahti, slabša gibljivost zapestja in prstov – to je le nekaj poškodb, do katerih lahko pride ob prepogosti uporabi računalniške miške. Večina ljudi, ki uporablja računalnik, dnevno uporablja uporablja miško in pri tem izvaja ponavljajoče gibe, ki ob redni uporabi tega skorajda nepogrešljivega dela računalniške opreme močno obremenijo roko. Kako se obvarovati pred poškodbami zaradi  uporabe miške?
Premikanje miške od nas zahteva majhne in precizne gibe, ki jih izvajamo z roko in prsti. Z neprestanim pozicioniranjem in potovanjem miške po podlagi, vrtenjem kolesca na miški in klikanjem so vedno znova obremenjene ene in iste zelo majhne mišice, ki se na tak način utrudijo in obrabijo. To lahko vodi v občutek okorelosti in bolečino v roki, zapestju, nadlahti in komolcu ter ščemenje in otrplost v prstih (še posebej v palcu in kazalcu).

 
bioresonanca, blazinica
povšter, srči in T
Robert, tiger
Klesanje
Sonja Klemenčič s.p.
Slomškova ulica 7
8250 Brežice

Kako do lastnega unikatnega eko vzglavnika?

Ajdov vglavnik   Pirin vzglavnik   Blazine za muce   Blazine za pse   Kontakt

Skrivnosti eko vzglavnikov
 
040 333 939
sonja@ekovzglavnik.si