sonja@ekovzglavnik.si        040 333 939

Skrivnosti eko vzglavnikov

Pirin vzglavnik - komentarji

Pirin vzglavnik - komentarji

Draga Sonja!
Že kar nekaj časa sem si želela blazino iz pirinih luščin... Pa nekako si ga nisem nikoli kupila. Zato sem se res razveselila, da so me tvoje roke izžrebale in mi podarile ta čudovit kušin (ja, mi recemo po domace kušin :)!
Spi se čudovito! Nič me ne moti, da kaj šumi. Tako čudovito diši...in res si me osrečila!
Tako da, dragi moji! Po najboljše (in najlepše) pouštre iz PIRINIH LUŠČIN kar k Sonji!
Katja Bubnič, Ljubljana

Katja Bubnic Kušin je super! Ga več ne zamenjam! :) Hvala še stokrat


 
Saša, kako je spati na novem vzglavniku??
Saša Einsiedler Sonja, meni je super!!!!
 
Krištof je presrečen s svojim povšterčkom.
 Hvala lepa,
Kristina
 
Živijo, Sonja!
 Sedežnik mi je izjemno všeč. Zlahka ga prenašaš, saj ima zelo priročen ročaj. Tako sem ga že nesla k sosedi, ki ni imela dovolj sedežev, jaz pa sem imela svoj sedež priročno s sabo. Polnilo je prijetno, pa tudi oblečen je v prelepo meni ljubo vijolično barvo in krasi ga čudovita vrtnica. Zlahka se dalj časa sedi na njem. Priporočila bi ga vsakomur.
 Res hvala za to čudovito darilo. Sem vesela, da sem bila ravno jaz izžrebana.
 Lepo te pozdravljam,
Sabina
 
Hej. Moj tamali zdaj spi s tem povsterčkom in je čist navdušen. Oba. Otroka že delata reklamo pri drugih otrocih, mami pa tudi na jogi. Jaz pa tudi. Hvala. Uživaj.
Mihaela

Moj povšterček že nekaj mesecev skrbi, da je moj spanec boljši. Hitreje zaspim, manj se zbujam in zbudim se bolj naspana. Če želiš ga tudi ti, ti ga Sonja brez problema naredi ( Sonja Klesanje). Povštrčki, blazine za sedenje (da so otroci za mizo višji), blazine za dojenje, tudi za dvojčke, posteljica/povštrček za hišne ljubljenčke,...
Renata, Velenje
 
Draga Sonja, danes sem prvič spala na tvoji prečudoviti blazini iz pire. Spala sem kot angelček. Čudovita je …..Tanja

Saša Einsiedler Jaz tudi spim kot angelček. MOJPOVŠTERČEK, te blazine so TOP!!!

Sabina Kovačič Tudi moja meditativna blazina je vrhunska!

Heiliooo !***
Že par dni se ti želim Zahvalit.Prekrasniii so tvojiii povštrčki.
Sem že spala na njih In imajo tako pravo Energijo
Sonia Trošt, Ankaran

Jožika Veličevič Že dolga leta ga uporabljam in sem zelo zadovoljna
 
Karmen Kroflič , Celje - Uporabljam en teden in sem zelo zadovoljna Meni zelo paše.......HVALAAAA

Na blazini dobro spim, glava me ne boli, čutim tudi da me vrat zjutraj ne boli in seveda prespim celo noč.
Karmen Brežice

Ja, super spim na povštrčku. Me pomirja In lažje z njim zaplujem v svet sanj .
Hvalaa se enkrat . Zelo so tudi lepi tvoji povštrčki. Tvoji povštrčki so res tako super , da se njihova vrednost ne more merit denarju, ker mi tudi ta iz sivke veliko pomeni.     SONIA, Ankaran

Marta Smolej, Tržič
EKO vzglavnik, enkraten, preizkušen.

Marija Es
Napisano o EKO vzglavnikih polnoma vse drži. Jaz ga uporabjam že več kot 10 let polštrček z mano hodi tudi na dopust.

Pri nas v družini vsi uporabljamo Sonjine vzglavnike in smo zelo zadovoljni. Spanje je bolj kvalitetno, ni nočnega oblivanja, zategovanja v vratu in hrbtenici. Priporočam!
Karmen Krofič

Naša dva osnovnošolca svoja EKO povštrčka vsepovsod nosita; pri igri, za sedenje na tleh, na taborjenju, na dopustu, na potovanju in najpomembneje, vsak se s svojim hitreje potopi v svet sanj, postala sta bolj umirjena.
Andreja

Naš Jakob je imel težave z alergijo na pršice, od kar spi na vzglavniku polnjenim z pirinimi luščinami, so te težave izginile.
Ivica, Mokronog

Blazina za dojenje dvojčkov. Možno mi je olajšala dojenje, saj sem dojila oba hkrati, namesto vsakega posebej. Ko sta že kot enomesečna dvojčka okusila ugodje blazine, nista več hotela spati v svoji posteljici. Pirine luščine so jima nudile primerno temperaturo in nežno masažo, ugodno so vplivale na nežno kožo, ki se je hitreje očistila, bila sta bolj umirjena in manj sta se zbujala. Ko sta že začenjala sedeti, jima je blazina nudila maksimalno oporo, brez skrbi sem ju pustila, pogosto sta sedela v blazini na tleh in sem se zopet lahko ukvarjala z obema hkrati. Dojenčki so res najboljši dokaz, da so pirine luščine pozitivne.
Tina, Krško

Moj mož je vedno spal na dveh vzglavnikih, odkar ima vzglavnik s pirinimi luščinami, mu zadošča eden, saj se anatomsko prilega. Zame je neprecenljivo......ponoči ne smrči več.
Larisa, Celje

Že od nekdaj me mučijo migrene. Odkar je pirin vzglavnik pri hiši, grem ob napadu migrene za pol ure počivat in bolečina mine.
Mojca, Cerklje

Cena 25€, več kot ugodna. Kupovali smo vzglavnike po 60, 80 in tudi 120€, pa so sedaj vsi na podstrešju, saj vsi v družini spimo na EKO vzglavnikih s polnilom pirinih luščin.
Alina, Škofja loka

Čudovito počutje, spim celo noč, bolečine v vratnem delu so izginile in seveda ne smrčim več.
Jaka, Ljubljana

Zelo sem se potila in zjutraj sem imela mokre lase na zatilju. Odkar imam slovenski vzglavnik s pirinimi luščinami se nič več ne potim.Toplo priporočam.
Marjetka, Kranj

Dolga leta so me mučili glavoboli, s težavo sem funkcionirala, včasih so bili tako močni , da sem morala ostati doma, ker nisem bila zmožna za službo. Odkar spim na EKO pirinem vzglavniku, so glavoboli izginili, kajti pirine luščine mi nudijo nežno mikromasažo skozi vso noč.
To je resnično terapevtski vzglavnik.
Anica, Mozirje

Celih 40 let sem delal, kot voznik kamiona. Kasneje so mi noge mravljinčile od kolena navzdol. Pri počitku sem jih podložil z EKO vzglavnikom in čez čas so težave izginile. Se spomnim, da je že mama govorila, da je narava najboljši zdravnik in to še danes drži. Hvala naravi za vse darove.
Lojze, Podčetrtek

Hvaležen sem, da sem vas spoznal in se odločil za nakup EKO vzglavnika. Glasne noči in utrujena jutra so preteklost, tudi moje glasno smrčanje je postalo preteklost.
Matevž, Deteljica

O super. Naj vam povem da sem eno blazinico z ajdovimi luščinami že kupila. Desna roka me je tako bolela da je nisem mogla samostojno dvigniti. Potem sem kar tako zvečer na ramo položila to vašo blazinico. Postalo je prijetno toplo, bolečina se je zmanjšala. Ponavljala sem to nekaj noči in bolečina je popolnoma izginila. Roko spet lahko dvignem kot prej . Blazinico sem podarila sodelavcu, ki ima bolečine po operaciji kolka. Želela sem si nove in glej, želja se mi je izpolnila. Tudi barva blazinice ima svoj pomen.  Res najlepša hvala za blazinico  [????] [????
Božena, Jesenice

Za darilo sem dobila en mali povšterček.....že dolgo sem si želela povšter, da bom lahko spala......to je pa ena tko čudovita stvarca, da takoj naročam 4 povštre, za celo mojo družino.
Nina, Novo mesto

Zelo slabo sem spala, zjutraj sem vstajala utrujena, počasi prihajam v meno in zato me mučijo nočna potenja, ki so mi še dodatno kratila spanec. EKO  vzglavnik je bila moja najboljša izbira, spim celoč, se ne potim in zjutraj vstajam polna energije.
Metka, Krško

Mož se je ponoči tako potil, da sem mu vzglavnik pregrnila z brisačo. Odkar spi na vzglavniku s pirinimi luščinami, so nočna potenja postala preteklost.
Sabina, Pr Šefici 

Odkar spim na pirinem vzglavniku, spim celo noč, zbujam se spočita in bolj umirjena.
Sabina, Brežice
 


PREBERITE TUDI OSTALE ČLANKE O POVŠTRIH

EKO blazina za muce

Menopavza

Terapevtski vzglavnik

povšter, srči in T
Robert, tiger
Klesanje
Sonja Klemenčič s.p.
Slomškova ulica 7
8250 Brežice

Kako do lastnega unikatnega eko vzglavnika?

Ajdov vglavnik   Pirin vzglavnik   Blazine za muce   Blazine za pse   Kontakt

Skrivnosti eko vzglavnikov
 
040 333 939
sonja@ekovzglavnik.si