sonja@ekovzglavnik.si        040 333 939

Skrivnosti eko vzglavnikov

EKO blazina za muce, z naravnim polnilom

EKO blazina za muce

EKO blazina, ko gre za udobje vašega mucka. Polnjene so s posebnim naravnim polnilom, EKO ajdove luščine, ki se anatomsko prilegajo obliki telesa; žival si naredi gnezdece, kot v naravi. Blazina vzdržuje temperaturo - poleti hladi in pozimi greje.
Sestavljena je iz notranje blazine in prevleke (bombaž), ki  je pralna in enostavna za vzdrževanje. Razkošno udobje nudi malim in malce večjim živalim, še posebej ugoden kraj za spanje nudi starejšim in bolnim živalim.

Vašemu mucku zagotovi:zdrav spanec, mišice so sproščene, izboljšuje prekrvavitev, sklepi so razbremenjeni in
toplota je regulirana.Še posebej priporočljiva za živali z alergijami.

Prednosti naravne blazine so:anatomsko se prilega obliki telesa, deluje mikro-masažno, saj je polnilo podobno majhnim ladjicam, ki nežno masirajo, zelo dobro odvaja vlago, zaradi naravne vsebnosti rutina in antioksidanta v ajdovih lušÄinah, deluje polnilo kot rahlo razkužilo in prepričuje škodljivcem, da bi se v blazini naselili, izboljšuje prekrvavitev, skozi zadrgo omogoča nastavitev velikosti/debeline blazine.

Rutin lahko zmanjša pojav arteroskleroze (rutina do sedaj niso našli v nobenem drugem nepravem ali pravem žitu, razen v ajdi (Kreft in sod., 1999)LušÄine so slovenskega porekla.
povšter, srči in T
Robert, tiger
Klesanje
Sonja Klemenčič s.p.
Slomškova ulica 7
8250 Brežice

Kako do lastnega unikatnega eko vzglavnika?

Ajdov vglavnik   Pirin vzglavnik   Blazine za muce   Blazine za pse   Kontakt

Skrivnosti eko vzglavnikov
 
040 333 939
sonja@ekovzglavnik.si