sonja@ekovzglavnik.si        040 333 939

Skrivnosti eko vzglavnikov

Anatomsko prilegajoč vzglavnik

Anatomsko prilegajoč vzglavnik, naravno polnilo, EKO pirine luščine, slovenska pira, migrene, mikromasaža luščin izboljša prekrvavitev, opora vratnemu delu hrbtenice, izolator proti škodljivemu sevanju

PIRA je vedno bolj cenjeno žito in v našem vsakdanjem življenju. Izdelki iz pire niso več redkost temveč postajajo del našega vsakdana.

Vzglavnik iz pire je lahko vaš vsakodnevni spremljevalec v prostem času pri gledanju televizije, branju knjige in celo na potovanju. Brez skrbi pa ga lahko dodate v vašo spalnico, kar na vrh vašega sedanjega vzglavnika. Vprašali boste, zakaj?

Vzglavnik iz pire je popolnoma iz naravnih materialov, polnilo  so iz pirine luščine, ki imajo eco certifikat, kar pomeni, da je rastlina pridelana v zemlji brez umetnih gnojil in pesticidov. Ker je iz popolnoma naravnega materiala, se med spanjem ne potite, višino lahko prilagajate, tako da luščine odstranite ali dodate. Med spanjem ali gledanjem televizije, vas luščine nežno masirajo, v vratnem delu in ramenskem delu hrbtenice, kar povzroča boljšo prekrvavitev in manjšo zategnjenost mišic. Ugodno deluje tudi proti glavobolom in migrenam.

Je odličen izolator proti škodljivemu sevanju: voda, elektromagnetni tokovi...
Vzglavnik v velikosti 60 x 40, valj 40 x 15, dodatna prevleka za vzglavnik 40 x 60.
povstr, bogata tetka, 1povštr s piro, odprt
povšter, srči in T
Robert, tiger
Klesanje
Sonja Klemenčič s.p.
Slomškova ulica 7
8250 Brežice

Kako do lastnega unikatnega eko vzglavnika?

Ajdov vglavnik   Pirin vzglavnik   Blazine za muce   Blazine za pse   Kontakt

Skrivnosti eko vzglavnikov
 
040 333 939
sonja@ekovzglavnik.si