sonja@ekovzglavnik.si        040 333 939

Skrivnosti eko vzglavnikov

SEDEŽNIK JOGA

JOGA SEDEŽNIK

JOGA SEDEŽNIK
Pira je naravno polnilo in nudi kakovosten počitek. Prednosti EKO pire so številne. Zaradi vsebnosti kremenčeve kisline pira deluje zdravilno na kožo. Poleg tega zelo dobro uravnava vlago. Preprečuje zastoj temperature, zato vzpostavijo prijetno temperaturo.
Zaradi sipkosti materiala nudijo prijeten masažni učinek, se prilagodijo obliki telesa, ter lajšajo bolečine v sklepih. Pomagajo pri pospešitvi krvnega obtoka in sproščanju napetosti. Luščine pire niso primerne za alergike na seno.
JOGA SEDEŽNIK spominja na stare čase, ko si je bilo potrebno v naravi poiskati surovine in si iz njih narediti sedežnik. Izdelani so iz naravnih, človeku prijaznih materialov, ki so zračni in izjemno prijetni na dotik. Polnjeni so s pirinimi oluščki (semenske lupine), ki so biološki produkt. Zaradi izredne prožnosti oluščkov obdrži sedežnik anatomsko obliko, hkrati pa oluščki neboleče in nežno masirajo naše telo in sklepe. Z redno uporabo pirinih sedežnikov se poveča kvaliteta življenje, kar ugodno vpliva na naše zdravje.
Je odličen izolator proti škodljivemu sevanju: voda, elektromagnetni tokovi.
sedežnik nina


PREBERITE TUDI OSTALE ČLANKE O POVŠTRIH

Za posebne osebe

EKO blazina za pse

Sedežnik za jogo

povšter, srči in T
Robert, tiger
Klesanje
Sonja Klemenčič s.p.
Slomškova ulica 7
8250 Brežice

Kako do lastnega unikatnega eko vzglavnika?

Ajdov vglavnik   Pirin vzglavnik   Blazine za muce   Blazine za pse   Kontakt

Skrivnosti eko vzglavnikov
 
040 333 939
sonja@ekovzglavnik.si